Emir Kusturica danas je prijetio i psovao majku Ćamilu Durakoviću, bivšem načelniku Srebrenice!

Naime, u Osnovnom sudu u Višegradu nastavljeno je suđenje po tužbi kontroverznog reditelja protiv Durakovića. Optužio ga je, navodno, zbog klevete, odnosno njegovih izjava koje su objavljene u „Dnevnom avazu“.

– Kako ovo da ne podijelim s vama… Emir Kusturica u “sred sudnice” u Višegradu gleda u mene i kroz zube, jako krvnički, što može samo on kaže: “Jebem li ti majku, majku ti jebem, jebat ću ti majku…” zatim pri izlasku iz sudnice ponovo “koljački pogled” kaže “Klošaru jedan, majku ti jebem”. Toliko o “slavnom” režiseru i našem susretu u sudnici – objavio je Duraković na društvenim mrežama nakon susreta s Kusturicom na Sudu.

Duraković je za portal Avaz.ba dodatno prokomentirao nemilu scenu u sudnici u Višegradu.

– Mada sam javno imao priliku dosta saznati o toj osobi, njegova nekultura i primitivizam me iznenadio, da u sudnici doživim vrijeđanje i psovanje majke. Ne znam šta niže može biti. Prilikom davanja iskaza advokatici, pogledao je u mene i kazao mi: „Je**t ću ti majku, klošaru“. Pokušao sam da intervenišem, ali mi je sutkinja kazala da sačekam i da ću dobiti svoju priliku da nešto kažem. Pri izlasku iz sudnice, opet mi se obratio riječima: „Klošaru jedan! Majku ti je**m! – kazao je Duraković.

Nakon brutalnih psovki, Duraković je zatražio zaštitu od Suda tokom boravka u Višegradu, te da će se konsultovati sa svojim advokatom kako da reagira u tom slučaju.

VIJESTI:
Ogoljena demagogija lidera SBB-a: Radončić i Čović preuzeli punu kontrolu nad Zavodom zdravstvenog osiguranjaIzvor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here